Close
Book Your Reservation

Bel: 0541 351983

Power Yoga

Power Yoga is een zeer dynamische en uitdagende, energieke vorm van yoga. Bij Power Yoga worden de klassieke yogahoudingen achter elkaar in een vrij pittig tempo uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een vloeiende serie dynamische bewegingen. In combinatie met een rustige, diepe ademhaling is het een totale lichaamsbeoefening gebaseerd op kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en evenwicht.

Door met enige regelmaat aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse verbeteringen optreden. Zo wordt je lichaam al vrij snel leniger en krachtiger, verbetert je lichaamshouding en krijg je meer energie. Korte, verkrampte spieren worden langer en door de diepe ademhalingen maak je ruimte in het lichaam. Ook als je met veel onrust kampt kan deze vorm van yoga goed helpen om 'uit je hoofd en in je lijf' te komen omdat de voortdurende focus op adem en beweging de aandacht gemakkelijk in het nu brengt. Het is een weldaad voor je lichaam en je geest.  Na de inspanning is er aan het einde van de les ruimte voor verstilling en een ontspanningsoefening.

 

Voor iedereen!

Power Yoga verlegt je grenzen, het is een fysieke uitdaging! Power Yoga is pittig maar toch kan bijna iedereen er aan mee doen. Men kan op elk moment, het hele jaar door, bij de lessen instromen. Het is niet noodzakelijk om eerst een basiscursus te volgen; alle houdingen kunnen worden aangepast, zodat je binnen je eigen mogelijkheden oefent.

Ook mannen zijn van harte welkom en kunnen veel voordelen ondervinden.

Voor hardlopers (en andere sporters) is Power Yoga bijvoorbeeld heel nuttig, het houdt je spieren soepel en vermindert de kans op blessures.

Kom het eens proberen! De lessen worden wekelijks gegeven op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in het Kulturhus Oranjestraat 23 te Denekamp. Ook privé lessen zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden 

Bel, óf stuur een sms óf 'WhatsApp' bericht voor een gratis proefles.

Lidia Depascale

Mobiel: 0654928572
0541-351983

Tarieven:
Een proefles is gratis

Losse les             € 10,--
Kaart 5 lessen    € 45,--   (2 maanden geldig)
Kaart 10 lessen € 80,--   (4 maanden geldig)

Er zijn yogamatten aanwezig, maar met name voor de power yoga is het om hygiënische redenen prettig om een eigen yogamat te hebben.