Close
Book Your Reservation

Bel: 0541 351983

Medical taping

Medical taping is een vrij nieuwe therapie waarbij elastische tape wordt gebruikt om je spieren te ondersteunen maar waarbij je nog vrij kunt bewegen .Medical taping werd bedacht voor het behandelen of nabehandelen van sportblessures, echter werd al snel duidelijk dat het voor meerdere doeleinden een zeer positief effect bracht zoals bijvoorbeeld  hoofdpijn, menstruatie klachten, een tennis of golf elleboog en over belastingen maar kans tevens ook preventief worden ingezet .

 

Spieren die niet goed functioneren kunnen veel klachten veroorzaken omdat deze ook effect kunnen hebben op ons lymfesysteemt en lichaamstemperatuur, medical taping kan ook hier de perfecte ondersteunende factor in zijn en verdere klachten voorkomen.

De tape die we bij Medistone gebruiken heeft dezelfde rekbaarheid als de menselijke huid. We maken gebruik van de elasticiteit van de tape in combinatie met de elasticiteit van de huid. De tape zal een soort tweede huid gaan vormen  . Bij Medistone werken we met Cure tape , deze tape is voorzien van een anti allergische lijmlaag en is hier door voor ieder huid type geschikt en mag nat worden zonder risico dat het  zijn functie zal verliezen, het kan probleemloos enkele dagen op je lichaam gedragen worden .

De toepassingen  van medical taping zijn dus zo goed als grenzeloos, vraag ons naar de mogelijkheden.

MediStone staat je graag te woord om al je vragen over medical taping te beantwoorden.